Budapest Offices

Tower Offices – Westend

1132 Budapest, Váci út 22–24.

Személyre szabott
Listához ad
Listából ki
709
 
 
 
 

Az iroda rövid leírása

Azonnal költözhető irodák egyedülálló szolgáltatásokkal

A Tower Offices MOM Park modern, színvonalas és rugalmas irodai megoldásokat kínál Buda egyik legfrekventáltabb pontján. Az Alkotás út 53. cím alatt, az „A” kategóriás MOM Park Irodaház legfelső emeletén elhelyezkedő, exkluzív irodaközpont irodahelyiségei nyitható ablakokkal és természetes fénnyel rendelkeznek. Az azonnal költözhető, panorámás irodák stílusos, olasz deisgnbútorokkal lettek beredezve, így biztosítva maximális kényelmet és reprezentatív üzleti környezetet Önnek és ügyfeleinek. Az Tower Offices MOM Park-ban frissen facsart narancslé és minőségi Nespresso kávé áll a bérlők rendelkezésére. Az irodaközpontból tágas, páratlan budai kilátást nyújtó, füvesített tetőterasz nyílik, ami alkalmas akár céges rendezvények lebonyolítására is. Az önálló irodák mellett, lehetőség van kisebb munkaállomások bérlésére is az erre a célre fenntartott co-work irodában.

A center központjában szakképzett személyzettel ellátott recepció helyezkedik el. A telefonhívásokat professzionális, IP alapú rendszeren keresztül bonyolítja a titkárság, ahol a bejövő hívások az egyes cégek nevében kerülnek fogadásra és továbbításra. Amennyiben a bérlő cég képviselői nem elérhetőek, az üzenetek átvételre kerülnek és a releváns információk emailen vagy smsben azonnal továbbításra kerülnek az illetékeseknek. A titkárság kezeli a bérlők ki és bejövő postáját is, egy fakkos mailbox rendszer segítségével. A bérlők vendégeinek fogadását, leültetését, valamint a felszolgálást szintén a recepció végzi.

A center nemzetközi jellegét erősíti, hogy a recepciós személyzet emelt szinten beszél angolul. A közös területeken elhelyezett televíziókon a nemzetközi hírcsatornák élő adásai láthatóak.

 

Ezen túlmenően a bérlők számos concierge szolgáltatást érhetnek el a titkárságon keresztül. Ilyenek például:

 

Az A.B.E. Offices a hagyományos szolgáltatott irodaközpontoknál magasabb színvonalú tárgyalási és prezentációs eszközökkel rendelkezik. A reprezentativ illetve a nagyobb létszámú tárgyalások lebonyolítását egy gyönyörűen berendezett, 16 fős board room szolgálja. Itt egy 65’’-os okostelevízió és egy projektor is helyet kaptak. A forgókamerával ellátott videokonferencia-berendezés, a Nespresso kávégép és a minibár szintén megtalálhatóak reprezentatív tárgyalóinkban.

Szolgáltatások

  • 24 hour reception
  • Proximity card entry
  • Gymnasium
  • Bank
  • ATM
  • Coffee shop

Elhelyezkedés

 
47.514592,19.058146

Enquire about this office space on +36 20 773 0805

share on facebookshare on twittershare on linkedIn

Related Offers

Tower Offices – Westend

1132 Budapest,
Váci út 22–24.
Tailor-made
Add to list
Out of list
710

© BudapestOffices 2016.  I  All rights reserved